09 mei 2020

You'll Never Golf Alone

Achter de schermen wordt bij Golfvereniging Leeuwenbergh hard gewerkt aan een hernieuwde start van het Golfseizoen 2020.

Bij een nieuwe start past ook een hernieuwde visie van verbinding. Het motto “samen zijn wij sterk”  willen wij voor onze situatie transformeren in een nieuwe kreet-, een nieuw elan, te weten: 'Leeuwenbergh You'll Never Golf Alone'.

Het idee achter deze slogan is om iedereen, die in deze zware tijd op welke wijze dan ook getroffen wordt -als gevolg van de uitbraak van het Corona Virus- te kunnen helpen met een financieel steuntje in de rug. 

Als eerste aanzet in dit project hebben Golfshop Leeuwenbergh, Golfacademy Leeuwenbergh, Restaurant Leeuwenbergh en Leeuwenbergh Management Team de handen ineen geslagen voor het ontwikkelen van een polo, te weten de 'Leeuwenbergh You'll Never Golf Alone'-polo. 

De opbrengst (verkoop-, minus inkoopprijs) uit de verkoop van deze polo wordt gedoneerd aan dit project. Te zijner tijd wordt bekend gemaakt wie de benéficiér(s) van dit eerste project wordt.

Wij nodigen u bij deze uit het 'Leeuwenbergh You'll Never Golf Alone'-project te omarmen en een polo te bestellen. Mail info@golfshopleeuwenbergh.nl of bel Jos (0653948864) of bestel online.

Tenslotte, nodigen wij een ieder uit om uw creatieve, daadkrachtige & financiële talenten aan te wenden en ons te assisteren het 'Leeuwenbergh You'll Never Golf Alone'-Project  verder vorm te gaan geven. Het gemeenschappelijke doel is zo veel mogelijk Leeuwenberghers van voor de Corona crisis, ook in een later stadium te laten genieten van ons prachtige Golfcomplex inclusief Restaurant, Golfacademy & Golfshop.

 

Met sportieve groet, 

En dank aan Force451, Raymond Slootweg voor de ontwikkeling van het 'Leeuwenbergh You'll Never Golf Alone'-logo.

 

Jos Berlijn

Golfshop Leeuwenbergh

 

Bestel direct online

  • You'll Never Golf Alone
  • You'll Never Golf Alone
  • You'll Never Golf Alone